Menu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Content


Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/erdelyie/public_html/templates/gk_storebox/lib/framework/helper.layout.php on line 142

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/erdelyie/public_html/includes/application.php on line 536

Bemutatkozó

СНПЧ А7 Рязань, обзоры принтеров и МФУ

Az Erdélyi és Társa Kft. immár 20 éve készíti Önnek magas minőségű termékeit. A korábban már bevezetett és sikerrel forgalmazott Fülöp Lajos korabeli stílusban gyártott juhar és cseresznyefa bútorainkkal már nagy népszerűségre tettünk szert, az új kollekciónkkal szeretnénk még szélesebb réteghez eljuttatni a minőségi bútorainkat.

Bútorainkat változatlan minőségben, tömörfából készítjük, hazai szakemberek keze által. Tekintse meg kínálatunkat, nézzen szét on-line katalógusunkban, válogasson kedvenc színei között és ha felkeltettük érdeklődését, szeretettel várjuk Pannónia utcai bemutatótermünkben, ahol a termékeinket személyesen is megtekinteheti, kipróbálhatja.

Ne feledje, bútorainkat úgy terveztük, hogy akár több generációt is kiszolgáljanak, jöjjön és fedezze fel az igazi minőséget Ön is!

Kapcsolat

Térkép

Elérhetőség

Erdélyi és Társa Kft.

1126 Budapest
Pannónia u. 26

Tel.: 1-329-2084

Nyitva tartás:

H-P: 10-18h
Sz: 10-13h